Nice Cubes

Stay Cool

Tanken om Mr.Iceman ble vekket til live under en fest med altfor få isbiter og altfor lunken drikke. Hvor ofte har ikke verten glemt å lage isbiter til festen eller laget for lite?

Dette problemet ønsket Jack Stensland å løse. Etter flere måneder med planlegging, startet arbeidet med å sette sammen en liten manuell isbitfabrikk i foreldrene til Jacks garasje. 26 juni 1999 startet den første produksjonen og salget av ferdiglagede isbiter var igang. (Skepsisen var stor, hvordan skulle man få Ola Normann til å kjøpe noe man kan lage selv?)

Mange år og fryktelig mange isbiter senere er det den største selvfølge å ha en MR. ICEMAN pose i fryseren for alle vet jo at det er TWICE AS NICE WITH ICE!

Og Jack Stensland har blitt MR. ICEMAN

Alle flinke bartendere vet at rene, klare isbiter i glasset gir en penere og bedre drink, enten du er ute på byen eller hjemme på kjøkkenet. Våre isbiter er så klare som det går an, prøv selv og se forskjellen.

Isen du lager hjemme i fryseren vil lukte og smake mer og mer over tid. Men siden vår is produseres uten luft, er det ikke noe problem om du kjøper for mye, for den holder seg smaksfri i tre år.

Med vår is er du garantert å slippe bismak fra andre frysevarer i drinken din. Vi produserer alt under trykk, så det er ingen luft i isen, og ingen luft, betyr ingen lukt eller smak.

Våre isbiter er laget med rent norsk vann som i tillegg er filtrert og renset, før de blir frosset under trykk. Det vil si at de verken lukter eller smaker noe som helst, stort renere blir det ikke!

Du vil ikke være gnien på isbitene dine, men heller ikke gå tom før festen er over. Vår mest populære pose, 2 kg, gir deg isbiter som tilsvarer ca 10 brett. Og skal du fylle en isbøtte eller ha stor fest, er det bare å ta med en 9 kg pose, den varer en god stund.

Vi lager alt du kan trenge av is: Isbiter, knust is, isblokker, isplater, isskulpturer. Er det noe annet du trenger, ta kontakt, Mr Iceman elsker en utfordring.